Contact > Aanmelden

Je kunt je op verschillende manieren bij ons inschrijven

Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig om bij een verloskundige te mogen komen. Je mag je dus rechtstreeks bij ons aanmelden. 

Gynaecologen en verloskundigen van Terra zijn het er over eens dat de intake het beste door een verloskundige gedaan kan worden. Dus ook als je zwangerschap waarschijnlijk door de gynaecoloog gecontroleerd moet worden doen wij het eerste gesprek. Meld je ook in dat geval bij ons aan.

Je kunt jezelf registreren via onze website. Vul daarvoor het onderstaand aanmeldingsformulier in of klik op de link in de blauwe balk hiernaast. Na je aanmelding zal onze praktijkassistente je binnen 3 werkdagen, waarschijnlijk na 14.00 uur, terugbellen om een afspraak te maken. Gebruik dit formulier alleen om je aan te melden! Voor vragen of bijvoorbeeld verhuisberichten mag je ons altijd bellen.

Aanmeldformulier

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een bevestigings-e-mail op dit adres.

Telefonisch aanmelden

Je kunt jezelf ook telefonisch aanmelden door ons te bellen tijdens het telefonisch spreekuur op nummer 013-5425763.

Onze assistente zal je naam en adres willen weten. Ook vraagt ze naar eventuele vorige zwangerschappen en naar de eerste dag van je laatste menstruatie. Aan de hand van je antwoord op de laatste vraag berekent ze wanneer je ongeveer 8 weken zwanger bent. Rond die termijn zal ze een afspraak plannen. Eventuele vragen kun je natuurlijk al stellen.

Je krijgt een informatiepakketje opgestuurd met daarin onder andere een bevestiging van de afspraak en onze folder.

Jullie mogen ook een afspraak bij ons maken als je zwanger wilt worden en jullie daar meer informatie over willen.

Los Kraambed

Het is mogelijk dat jullie zwangerschap en bevalling begeleid wordt door de gynaecoloog in het ziekenhuis. Het kraambed (de eerste week na de bevalling) mag je misschien thuis of in het kraamhotel doorbrengen. Samen met de kraamverzorgster dragen wij als verloskundige graag zorg voor jullie kraamtijd. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen willen we je vragen jezelf aan te melden.

Op deze site vind je meer informatie bij het hoofdstuk kraambed. Je kunt ons ook altijd bellen als je vragen hebt.