Praktijk > Wie zijn wij?

We willen ons graag aan jullie voorstellen:

Medewerkers

Tannet

Medewerker Tannet

Beste zwangeren en partners, Ik ben Tannet Rozendal, moeder van vijf heerlijke kinderen. Mijn oudste is een zoon en hij heeft vier zussen. Ik heb een lieve man, die samen met mij voor de kinderen zorgt, waardoor ik mijn mooie werk als verloskundige naast mijn gezin kan combineren. Al meer dan tien jaar begeleid ik met veel plezier zwangeren, hun partners en evt andere kids tijdens de zwangerschap, ben ik toeziend oog bij bevallingen en zie ik jullie in het kraambed en soms erna ergens in de stad. Ik vind het een uitdaging om jullie in deze bijzondere periode te mogen volgen en jullie te zien groeien letterlijk en figuurlijk in de richting van de bevalling en samen met jullie het vertrouwen in je eigen lijf te stimuleren t.a.v de bevalling en de tijd erna. Ieder persoon is uniek het is dan ook telkens weer een bijzondere ervaring om naast jullie te mogen staan in welke situatie dan ook. Hoe alles verloopt, weet niemand. Ook jullie verhaal moet nog geschreven worden…..Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten en jullie verhaal te leren kennen!

Patricia

Medewerker Patricia

Hoi, Ik ben Patricia Smulders en sinds 1996 afgestudeerd als verloskundige. Ik heb in verschillende praktijken gewerkt totdat ik in 1998 bij de Zon terecht kwam. Die warmte voelde voor mij zo goed dat ik in de Tilburgse klei wortel heb geschoten. Ik ben verloskundige geworden omdat het een vak is waarbij ik in contact kom met veel verschillende mensen, die ik mag bijstaan tijdens één van de grootste en mooiste veranderingen in hun leven. Zwangerschap en geboorte worden door de natuur prima geregeld. Als verloskundige mag ik een oogje in het zeil houden tijdens dit proces wat ik elke keer weer als een wonder beschouw. Dat het een wonder is heb ik in april 2004 en juli 2006 zelf mogen ervaren. Ik ben toen bevallen van een prachtige dochter Tessa en een zoon Jurre. Hun komst heeft ervoor gezorgd dat ik mijn werk zo mogelijk nóg leuker ben gaan vinden. En, het klinkt misschien raar, ik ben me er nog bewuster van geworden wat het aandeel kan zijn van een verloskundige tijdens de bevalling. Om mijn kennis uit te breiden ben ik ook echoscopiste. Ik hoop jullie gauw te leren kennen bij ons in de praktijk!

Bregje

Medewerker Bregje

Hallo allemaal, Ik ben Bregje Verwijmeren, afgestudeerd als verloskundige in Kerkrade. Ik vind een zwangerschap zo een bijzonder moment in iemands leven en zo bijzonder dat ik daar dan deel van uit mag maken. En oh ja op een ochtend werd ik wakker en wist dat ik verloskundige wilde worden, het leek wel een soort roeping! Het soort contact wat ik als verloskundige met mensen heb (en wie weet in de toekomst ook wel met jullie), is iets wat ik erg belangrijk maar ook noodzakelijk vind. Het belang van een goed contact en wederzijds vertrouwen heb ik zelf tijdens mijn bevallingen mogen ervaren. In 2004, 2006 en 2009 ben ik de trotse moeder van Isa, Job en Cas geworden. Ik hoop jullie in de toekomst datzelfde contact te kunnen bieden en daarnaast het vertrouwen in jezelf en je lijf te geven. En misschien mag ik jullie dan bijstaan als jullie wonder op de wereld komt. Ik hoop tot snel op de praktijk.

Hannah

Medewerker Hannah

Hoi allemaal, Ik ben Hannah Havermans en kom uit Tilburg. Toen mijn moeder, toen ik 6 jaar oud was, zwanger was van mijn jongste zusje kreeg ik een zwangere barbiepop. Ik denk dat toen mijn interesse in verloskunde al ontstaan is. Voor mij was het dus ook duidelijk dat ik na de middelbare school verloskunde ging studeren. Ik ben uiteindelijk in 2009 afgestudeerd als verloskundige nadat ik de opleiding in Maastricht heb gevolgd. Tijdens de opleiding kwam ik erachter dat het krijgen van een kind niet alleen een wonderbaarlijk proces is, maar dat ik het ook super leuk vind om met zoveel verschillende mensen contact te hebben en samen toe te leven naar jullie bevalling en de tijd daarna. Ik vind het geweldig om elke keer weer bij zo´n mooi en intiem moment van een leven te mogen zijn en hoop dat ik op een goede manier mijn steentje bij kan dragen. Hopelijk tot snel!

Klaartje

Medewerker Klaartje

Hallo Allemaal, Ik ben Klaartje Koolen en heb in Rotterdam mijn opleiding tot verloskundige gevolgd. Sinds 2006 versterk ik het team van de Zon in tijden van drukte of overlappende vakanties. Ik zal regelmatig een spreekuur doen of dienst hebben zodat we tijdens deze zwangerschap vast een keer kennis zullen maken. Ik ben zelf ook Brabantse en kom uit de buurt van Tilburg. Ik heb er zin om jullie te begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven en zie onze kennismaking graag tegemoet.

Marlène

Medewerker Marlène

Hallo, Ik ben Marlène Machielse, assistente bij verloskundigen praktijk de Zon. Deze taak vervul ik vanaf 1993, nog steeds met veel plezier. In mijn “jeugd”, voor ik zelf kinderen kreeg, was ik twaalf jaar werkzaam als kraamverzorgster en heb ik nog een jaartje in Kraamhotel de Meiboom gewerkt. Mijn werk hier vind ik ontzettend leuk. Zwanger zijn is een bijzondere gebeurtenis in je leven en als ik hierin mag bijdragen vind ik dat heel fijn. Ik vind het belangrijk dat iemand vertrouwen heeft in haar eigen lichaam en er ook naar luistert. Ze zeggen wel eens: “er bestaat geen gezondere ziekte dan zwanger zijn”. Daarom zeg ik: “tot ziens”.

Patrice

Medewerker Patrice

Hallo allemaal, Ik ben Patrice Reijnen. Sinds 1 november 2009 ben ik werkzaam bij de Zon als praktijkassistente. Tot die tijd heb ik op de dinsdagochtenden bloed geprikt op de praktijk. Vanaf het eerste moment dat ik daar begon als medewerkster van de prikdienst dacht ik iedere week, wanneer ik op de praktijk kwam, wat lijkt mij dat een leuke werkplek. En zie hoe het kan lopen…. Nu heb ik mijn stoel van het bloedprikken verruild voor de stoel van assistente en daar ben ik super blij mee! Het is zo leuk om iemand vanaf het begin van de zwangerschap tot aan de bevalling te mogen volgen en daar hoop ik, als assistente, mijn steentje aan te kunnen bijdragen! Zelf ben ik ook moeder van een zoon van 12 en een dochter van 10. Het zwanger zijn vond ik destijds zo wonderlijk. Het is voor mijn gevoel dan ook erg belangrijk dat je tijdens je zwangerschap heel fijn en goed begeleid wordt. Nou, en dan ben je bij de Zon op de juiste plek! Wie weet tot ziens op de praktijk!!

De foto's op deze pagina zijn gemaakt door Marga van Veen; 06-23015525